History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Starbrink
Category: Government
Location:
Followers (0)
Currently following. Unfollow
Looks like this podcast doesn't have any followers yet. Be the first!
by Starbrink
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
December 18, 2020 03:51 AM PST
Hur ska psykiatrin bli bättre på hantera pandemins svallvågor av psykisk ohälsa? Psykiatrikern David Eberhard beskriver det i detta avsnitt Starbrink.
December 11, 2020 03:20 AM PST
I det här samtalet får Anna Starbrink veta mer om vad en svår barndom får för konsekvenser för människa. Caroline Cederquist, författare och journalist, berättar om sin upplevelse i detta starka samtal.
December 02, 2020 07:42 AM PST
En kvinna får saker gjorda. Här berättar Amelia Adamo om hur hennes arv har fått henne att skriva en bok om kvinnoarv. Och så pratar Starbrink och Adamo om varför ålderism är omodernt. Och hur Amelia Adamos tillvaro har ändrats radikalt sedan pandemis intåg. Och så berörs förstås ett favoritämne: pengar!
November 24, 2020 01:25 AM PST
Skolpionjären Anna Whitlock var en av de personer som var med och skapade det moderna Sverige under 1900-talets första år. Författaren Anders Johnson har skrivit boken om henne. I det här avsnittet diskuterar Anna Starbrink och Anders Johnson vad vi kan lära av Whitlock i dag.
November 18, 2020 11:32 PM PST
Starbrink var nyfiken på att veta mer om årsrika har påverkats av pandemin. Vem kan vara bättre att prata med än twittraren och det digitala sociala geniet Birgitta Jonsson – en människa som varje kväll önskar sina vänner godnatt på Facebook och som på sätt håller hoppet och hjärtat öppet hos dem som sitter isolerade just nu.
November 12, 2020 03:59 AM PST
Kvinnor drabbas hårt av lungcancer. Vice ordförande i Lungcancerföreningen, Karin Liljelund vet hur det känns att drabbas. Och hon vet vad politiker som Anna Starbrink kan göra för att förbättra möjligheterna att i vården upptäcka detta i god tid.
June 11, 2020 11:05 PM PDT
Vad är hälsa och hur påverkar det vår frihet? I samtal med politiker och experter inom hälso- och sjukvård utforskar regionrådet Anna Starbrink detta viktiga område och tar reda på vad hälsa för frihet innebär - på riktigt. I det nittonde avsnittet som är en sommaravslutning summerar Anna våren och ringer upp liberala företrädare från olika delar av landet.
June 04, 2020 11:15 PM PDT
Vad är hälsa och hur påverkar det vår frihet? I samtal med politiker och experter inom hälso- och sjukvård utforskar regionrådet Anna Starbrink detta viktiga område och tar reda på vad hälsa för frihet innebär - på riktigt. I det artonde avsnittet träffar Anna Abdiaziz Elmi, lärare och en stark röst för människor i Järvaområdet.
May 28, 2020 11:02 PM PDT
Vad är hälsa och hur påverkar det vår frihet? I samtal med politiker och experter inom hälso- och sjukvård utforskar regionrådet Anna Starbrink detta viktiga område och tar reda på vad hälsa för frihet innebär - på riktigt. I det sjuttonde avsnittet träffar Anna Alexandra Charles von Hofsten, grundare av 1,6 och 2,6 miljonerklubben.
May 15, 2020 12:19 AM PDT
Vad är hälsa och hur påverkar det vår frihet? I samtal med politiker och experter inom hälso- och sjukvård utforskar regionrådet Anna Starbrink detta viktiga område och tar reda på vad hälsa för frihet innebär - på riktigt. I det sextonde avsnittet träffar Anna Daniel Forslund, liberal politiker med ansvar för innovation och digitalisering i Region Stockholm.
loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes